torsdag 2. juni 2011

Barnas dag!:)

Sist helg tok jeg turen hjem til Porsgrunn for å være sammen med venner og familie. På lørdagen var det det nemlig Barnas dag. Utrolig mange søte barn som hadde kledd seg ut for dagen:) Etter toget tok Stine og jeg turen bort til karusellene. Jeg hadde lovet henne å ta en karusell, men angret ganske fort når jeg så de. Sist jeg tok en karusell var for endel år siden, og det gikk ikke veldig bra. MEN...hva gjør man ikke for venner;) Flaue som vi var (for vi var de eldste) som stod i køen tok vi en slags båt som gikk frem og tilbake. Ikke visste jeg at den var sååååå skummel!. Jeg tror nok jeg har blitt veldig mye mer pysete de siste årene. Jeg hadde vell ikke ikke øynenen oppe en gang og holdt meg så hardt fast at jeg var hvit på knoklene. Mens Stine derimot lo og hadde hendene i været, ville jeg bare at den skulle stoppe....noe som virket som en evighet! Endelig på bakken igjen kom kvalmen, som varte resten av kvelden. Så tror nok det blir en stund til neste gang gitt! Ellers hadde jeg jo en strålende dag, med bergbymat og Champions league finalen hos Stine, selvom det ikke gikk den rette veien:/

Søndagen ble jeg med mamma, pappa og Sunniva en tur ut til Tangen fort! Var en koselig tur med en utrolig flott utsikt:) Deretter dro vi ut på Kjønnøya og møtte Gitte og de. De har nemlig kjøpt seg campingvogn der ute, så er litt å gjøre i stand. Været var veldig fint hadde det ikke vært for den sinnsyke vinden. Trodde hele vogna og forteltet skulle blåse bort, så var der ikke så veldig lenge:)


5 kommentarer:

 1. Haha, en fantastisk karusell spør du meg! ;p Og en super helg med masse kos sammen- du och jag!;)

  SvarSlett
 2. jaaaa! og flere skal det bli:D uten noen karuseller!!!hehe

  SvarSlett
 3. Koselig å se=) Skjønner at du ikke er begeistra for de karusellene altså, jeg hadde ikke blitt med. Sure og ekle de som jobber der:P Og ikke minst, så er vi kanskje litt for gamle..hehe.

  Koselig med campingvogn da, og herregud så stor Simone er blitt! Ser jo nesten like stor ut som Ole-Henrik på det bildet, men veldig skjønn da=)

  SvarSlett
 4. Hehe ja tror ikke jeg skal ta så mange karuseller gitt:) etter den kvalmen var det virkelig ikke vært det hehe.

  Ja Simone vokser som bare det! Hun har jo begynt såvidt med grøt, og det synes ;) Hun er jo så snill også så hun er en ordentlig gullklump:D

  SvarSlett
 5. Ja ser at hun er en gullklump;)

  SvarSlett