søndag 5. juni 2011

Årets første bad!!:D

Åååååå så deilig at sommeren har kommet og at man kan pakke engangsgrillen og dra på stranda! På lørdag var det fantastisk sommervær, så etter løpeturen dro Christian og jeg på stranda. Vi dro ut på Storøyodden badestrand som ligger på Fornebu. Jeg har ikke vært der før, men ble overrasket over hvor fint det var blitt der. Var en deilig sandstrand, og helt grei bunn...Litt uklart vann, men bading ble det likevell:) 2 ganger faktisk!!;)

I dag dro jeg med en litt redusert kjæreste ned på godt brød og spiste frokost langs akerseleva...Utrolig deilig:) Planen var egentlig stranda i dag også, men var litt overskyet og vind, så droppet det. Vi dro heller ut på Bygdøy på Folkemuseet. Har vært der en gang da jeg var liten ,men er et utrolig koselig museum for de som er interessert i gamle ting;) Når vi kom hjem begynte været å bli litt bedre, og bestemte oss for å dra ned til Thorsovparken for å grille litt. Etter det dro vi og spilte minigolf som ikke gikk bra for min del.....Christian vant selvfølgelig.

Alt i alt har det vært en superdeilig helg, og håper været blir slik resten av sommeren;) Tviler, men er lov å håpe3 kommentarer:

 1. Fantastik! Vært en perfekt helg :) Kunne ikke blitt bedre, med mindre du var hjemme selvfølgelig ;p Hehe! Bra dere har kost dere!:)

  SvarSlett
 2. Nei, det ble jo ikke mer sommervær, for denne gang hvert fall. Regnet, tordnet og lynet her hvert fall. Men torden er jo nesten litt sommervær.

  Høres ut som regne ferien dere har hatt..hehe, koselig=)

  SvarSlett
 3. Huff..ja regner her også..Har meldt fint vær til helgen igjen så får håpe på det=)

  Ja fikk gjort utrolig mye på en helg. Da virker helgen mye lenger også:D

  SvarSlett