tirsdag 24. mai 2011

Sommerferien i boks!

Dette året tar vi en litt annen ferie enn det vi har gjort før. Vi har nå vært i syden hver eneste sommer i seks år, så nå tenkte vi å prøve noe annet. Grunnen til det er både opplevelsen og penger. Det er kjempedeilig å være i syden og bare slappe av ved strandkanten, men synes det er litt mye penger å bruke på kun å gjøre det. Ja det er utflukter og diverse sånne ting, men er liksom ikke det helt store. Jeg har jo alltid hatt lyst til å dra til USA å leie bil osv, så håper vi klarer å spare litt til det istede:) Når det blir vet jeg ikke, men håper ikke det er så altfor lenge til:)

Uansett! Årets ferie går til deilige Danmark! :D Det blir en kro og slottsferie, der vi starter i Aalborg og fortsetter nedover østkysten og til Odense. Videre kjører vi oppover vestkysten og ender i Skagen. Har vært mye i Danmark som liten, og elsker det landet!=) Synes det er utrolig koselig, og masse å se og ikke minst finne på. Det jeg kanskje gleder meg aller mest til denne ganger er at dag 2 skal vi overnatte på et slott som heter Sophiendal gods. Det ligger rundt 25 km fra Århus. Og gjett om jeg skal leke prinsesse da:Phehe.

Noen av tingene vi hvertfall skal se er Løveparken, Jesperhus blomsterpark og kanskje noen flere slott;) Så tar vi det litt som det kommer:)

Gleder meg hvertfall veeeldig til en etterlengtet ferie, og har en følelse på at denne kommer til å bli topp!En typisk dansk kro


Sophiendal gods


Riddersalen på Sophiendal gods


Det er deilig å være norsk i Danmark!:D

3 kommentarer:

  1. Herlig, snuppa :) Jeg tror dere vil få en topp ferie jeg også! :-) Men mest av alt, så gleder jeg meg til å ha deg på ferie her hjemme i Porsgrunn! Hihi! :)

    SvarSlett
  2. Heheh ja det gleder jeg meg også selvfølgelig masse til!=) Skal bli kjempemoro!;D <3

    SvarSlett