mandag 20. august 2012

Snart i mål

Endelig begynner det å ta litt form i huset. Har ikke fått så mye tid til å skrive , for det å overta et hus er virkelig tidskrevende. Selv om dette var helt nytt når vi overtok er det mange ting som skal på plass og settes sammen. Første etasje begynner nå å bli ferdig, bare litt småting igjen så er det klart;) Trives utrolig godt her, og har ingenting å sette fingeren på;) Legger ut noen bilder av første etasje, da andre etasje ikke er helt klart ennå;) men det kommer etterhvert;)2 kommentarer:

  1. Kjempe fint!! Gleder meg til å se live! Var spent på hvilket spisebord dere hadde kjøpt.Hva heter det og hvor er det kjøpt? Vi er jo også på utkikk etter en ny spisestue til huset. Lurte på om vi skulle gå for helt hvitt eller i det minste bordplate som var mørkt tre. Selve kjøkkenbenken vår er nemlig mørk tre, så kanskje fint å matche den. Deres var veldig fin hvertfall. Og det hvite skapet bak også, og sofaen:-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk=) Spisebordet er kjøpt på Home & Cottage;) Ja er greit at ikke alt er hvitt også:) Det hvite skapet er Ikea=)

    SvarSlett