lørdag 21. juli 2012

Tilbake!!

Nå er det en stund siden jeg har fått skrevet noe nytt innlegg. Det har vært mye å gjøre i huset, og selv om det er nytt er det diverse ting som skal i orden der også :) Det begynner å hjelpe seg nå, så nå mangler jeg kun to bord før jeg kan slappe helt av :) Vi trives veldig godt her, og gleder meg til alt er ferdig. 


Det er nest siste feriedag av min første ferieuke...Tiden går virkelig fort og en uke er ingenting lenger. Jeg kan heldigvis se frem til en ferie til når vi drar til Kreta om 2 uker:)


Ferien til nå har bestått av en tur til Dyreparken med Sunniva og Simone. Der overnattet vi en natt på hotell og var i parken i 2 dager. Det gikk over all forventning og vi koset oss alle sammen. Gleder meg til neste år! Denne uken har vi fått gjort masse med huset, men har også tatt en tur til Oslo og Kragerø for å få et lite avbrekk. Været har jo ikke akkurat vært fantastisk, så det har ikke blitt noe strandtur ennå. Det ser ut som været er litt bedre i dag, så kanskje hvis vi er heldig så varer det hele dagen !=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar