søndag 13. februar 2011

Vinter og snø

Fytti og kaldt det er i dag! Men må si at selv om det er kaldt så var det utrolig deilig vær ! Knallblå himmel, og masse snø. Planen var egentlig å teste de nye skiene mine i dag, men kulda trakk oss heller ned til byen en tur, enn opp til nordmarka. Dessuten er det ikke noe behagelig å stå på ski når det er så kaldt.

Turen gikk i dag til Frognerparken. Der var det til og med laget skiløyper, og var faktisk noen som benyttet seg av det. Det var også laget en akebakke der, så det var liv i parken:) Jeg synes jo det er viktig å benytte seg av de tingene som byen tilbyr, og at man ikke bare er rundt karl johan og bykjernen. Personlig synes ikke jeg Karl Johan er noen koselig gågate, og velger heller andre steder å shoppe og gå en bytur.


3 kommentarer:

  1. Helt enig med deg i at man burde utforske litt andre steder i byen også. Vi var alt for dårlig til det når vi bodde i Oslo. Ble til at vi reiste de samme stedene. Men ser man seg litt rundt er det mange koselig/fine steder i Oslo også (noen hvertfall). Har dere tatt den rutebåten over til Bygdøy for eksemel? Det er en super koselig tur om sommeren=)

    SvarSlett
  2. nei det har vi ikke, men skal absolutt prøve det når det blir litt varmere i være;) Vi får ta noen turer sammen når dere kommer innover da!=)

    SvarSlett